Запис Детальніше

Відтворення сільськогосподарського потенціалу як вагомий аспект відродження радіаційно-забруднених територій регіону

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Відтворення сільськогосподарського потенціалу як вагомий аспект відродження радіаційно-забруднених територій регіону
 
Creator Яворська, А. В.
Yavorska, A.
 
Subject сільськогосподарський трудовий потенціал
радіаційно-забруднені території
зайнятість сільського населення
 
Description В статті висвітлено можливості пошуку нових шляхів (альтернативних) зайнятості сільського населення стратегічні програми в певній мірі не можуть бути реалізовані Було визначено, що без сприяння органів місцевого самоврядування, громадських організацій, селищних громад та ефективної загальнодержавної політики зайнятості відповідні стратегічні програми в певній мірі не можуть бути реалізовані. Комплексні підходи до оцінки системи відтворення трудового потенціалу підприємств сільськогосподарського напрямку, насамперед, мають бути спрямовані на диверсифікацію виробництва сільськогосподарських підприємств, розвиток суміжних галузей агропромислового комплексу та економічну безпеку в цілому.
 
Date 2015-05-06T06:20:02Z
2015-05-06T06:20:02Z
2014
 
Type Conference materials
 
Identifier Яворська А. В. Відтворення сільськогосподарського потенціалу як вагомий аспект відродження радіаційно-забруднених територій регіону / А. В. Яворська // Економіка і фінанси: аналіз тенденцій та перспектив розвитку : зб. тез міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., (Дніпропетровськ, 20 жов. 2014). – Дніпропетровськ : Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет, 2014. – С. 466–470.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2295
 
Language uk
 
Publisher Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет