Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції
|
|
Creator |
Чугаєвська, С. В.
Chugaevska, S. |
|
Subject |
молочна продукція
dairy products конкурентоспроможність competitiveness система показників the system of indicators |
|
Description |
Three groups of factors that shape the competitiveness level of dairy products are examined: regulatory, technological and economic. The system of indicators of milk processing enterprises production competitiveness with substantiation of their calculation methodology is defined. To improve the competitiveness of domestic products the use of the system of indicators of competitiveness of milk processing enterprises production competitiveness with justification of their calculation methodology is required.
Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. |
|
Date |
2015-05-06T08:22:23Z
2015-05-06T08:22:23Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Чугаєвська С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка. – № 2 (68). – 2013. – С. 211-218.
1562–0905 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2309 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Інститут регіональних досліджень Національної академії наук України
|
|