Запис Детальніше

Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції
 
Creator Чугаєвська, С. В.
Chugaevska, S.
 
Subject молочна продукція
dairy products
конкурентоспроможність
competitiveness
система показників
the system of indicators
 
Description Three groups of factors that shape the competitiveness level of dairy products are examined: regulatory, technological and economic. The system of indicators of milk processing enterprises production competitiveness with substantiation of their calculation methodology is defined. To improve the competitiveness of domestic products the use of the system of indicators of competitiveness of milk processing enterprises production competitiveness with justification of their calculation methodology is required.
Розглянуто три групи чинників, які формують рівень конкурентоспроможності молочних продуктів: нормативні, технологічні та економічні, а також визначена система показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку. Для удосконалення конкурентоздатності вітчизняної продукції необхідне застосування системи показників конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств з обґрунтуванням методології їх розрахунку.
 
Date 2015-05-06T08:22:23Z
2015-05-06T08:22:23Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Чугаєвська С. В. Методологічні засади дослідження конкурентоспроможності молочної продукції / С. В. Чугаєвська // Регіональна економіка. – № 2 (68). – 2013. – С. 211-218.
1562–0905
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2309
 
Language uk
 
Publisher Інститут регіональних досліджень Національної академії наук України