Запис Детальніше

Особливості формування кадрового потенціалу в молочарських кооперативах

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування кадрового потенціалу в молочарських кооперативах
 
Creator Микитюк, В. М.
Швець, Т. В.
Яцкова, А. Д.
Mykytyuk, V.
Shvets, T.
Yatskova, A.
 
Subject молочарський кооператив
обслуговуючий кооператив
кадровий потенціал
персонал
 
Description В статті досліджено особливості формування кадрового потенціалу в молочарських кооперативах Житомирської області. З огляду на особливості функціонування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів встановлено необхідність застосування науково обґрунтованого підходу до формування складу його персоналу. Сутність запропонованої методики полягає в оптимізації чисельності найманих працівників з метою задоволення потреб у господарських послугах і максимізації прибутку членів-власників кооперативу. Кількісні та якісні характеристики залучених працівників було визначено з урахуванням спеціалізації кооперативного підприємства та наявних ресурсів.
 
Date 2015-09-23T11:48:28Z
2015-09-23T11:48:28Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Микитюк В. М. Особливості формування кадрового потенціалу в молочарських кооперативах / В. М. Микитюк, Т. В. Швець, А. Д. Яцкова // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Сер. Екон. науки. – 2011. – № 5 (50). – С. 132–135.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2886
 
Language uk
 
Publisher Полтавський університет економіки і торгівлі