Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною
|
|
Creator |
Косовець, Г. М.
Kosovets, G. |
|
Subject |
овочева продукція
якість сировини овочепереробне підприємство |
|
Description |
Justified methodical approach to assessment of the availability of vegetable processing enterprises of high-quality raw material that keeps track of two-way communication of this process: not only the needs of end consumers and relevant mechanisms for their implementation need to «create» the contents of this process, but also the level of availability and quality of raw materials should be reflected in its essence and quantitative characteristics.
Обґрунтовано методичний підхід до оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною, що відстежує двосторонній зв’язок цього процесу: не лише потреби кінцевих споживачів та відповідні механізми для ї реалізації мають «формувати» зміст даного процесу, а й рівень доступності та якості сировини повинні бути відображені у його сутності і кількісних характеристиках. |
|
Date |
2015-09-03T12:12:00Z
2015-09-03T12:12:00Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Косовець Г. М. Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною / Г. М. Косовець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – №1/2 (37), т. 2. – С. 266–277.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2747 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|