Запис Детальніше

Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною
 
Creator Косовець, Г. М.
Kosovets, G.
 
Subject овочева продукція
якість сировини
овочепереробне підприємство
 
Description Justified methodical approach to assessment of the availability of vegetable processing enterprises of high-quality raw material that keeps track of two-way communication of this process: not only the needs of end consumers and relevant mechanisms for their implementation need to «create» the contents of this process, but also the level of availability and quality of raw materials should be reflected in its essence and quantitative characteristics.
Обґрунтовано методичний підхід до оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною, що відстежує двосторонній зв’язок цього процесу: не лише потреби кінцевих споживачів та відповідні механізми для ї
реалізації мають «формувати» зміст даного процесу, а й рівень доступності та якості сировини повинні бути відображені у його сутності і кількісних характеристиках.
 
Date 2015-09-03T12:12:00Z
2015-09-03T12:12:00Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Косовець Г. М. Методичні аспекти оцінки забезпеченості овочепереробних підприємств якісною сировиною / Г. М. Косовець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – №1/2 (37), т. 2. – С. 266–277.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2747
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет