Бактерицидные свойства меда
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Бактерицидные свойства меда
|
|
Creator |
Лисогурская, Д. В.
Фурман, С. В. Андрийчук, В. Ф. Lisogurska, D. Furman, S. Andriychyk, V. Лісогурська, Д. В. Андрійчук, В. Ф. |
|
Subject |
бактерицидность меда
бактериальные культуры the bactericidal activity of honey bacterial culture бактерицидність меду бактеріальні культури |
|
Description |
The paper presents the results of determining honey bactericidal activity in Zhytomyr Polissya. It is established that the highest bactericidal activity is typical for honey harvested from a great number of forest herbs and fruit crops. Field, meadow and especially melilot honey samples exhibit a considerably less depression of growth of bactericidal cultures taken as tests.
Представлены результаты определения бактерицидной активности меда Житомирского Полесья. Установлено, что наибольшая бактерицидная активность характерна для меда с лесного разнотравья и плодовых культур. Полевой, луговой и особенно донниковый образцы меда значительно меньше угнетают рост бактериальных культур, взятых в качестве тестов. |
|
Date |
2015-09-17T06:08:57Z
2015-09-17T06:08:57Z 2012 |
|
Type |
Conference materials
|
|
Identifier |
Лисогурская Д. В. Бактерицидные свойства меда / Д. В. Лисогурская, С. В. Фурман, В. Ф. Андрийчук // Аграрная наука – сельскому хозяйству : сб. ст. VIІ междунар. науч.-практ. конф., 3−4 февр. 2012 г. – Барнаул : ФГОУ ВПО «АГАУ», 2012. – Кн. 2. – С. 248−250.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2841 |
|
Language |
ru
|
|
Publisher |
Алтайский государственный аграрный университет
|
|