Запис Детальніше

Бактерицидные свойства меда

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Бактерицидные свойства меда
 
Creator Лисогурская, Д. В.
Фурман, С. В.
Андрийчук, В. Ф.
Lisogurska, D.
Furman, S.
Andriychyk, V.
Лісогурська, Д. В.
Андрійчук, В. Ф.
 
Subject бактерицидность меда
бактериальные культуры
the bactericidal activity of honey
bacterial culture
бактерицидність меду
бактеріальні культури
 
Description The paper presents the results of determining honey bactericidal activity in Zhytomyr Polissya. It is established that the highest bactericidal activity is typical for honey harvested from a great number of forest herbs and fruit crops. Field, meadow and especially melilot honey samples exhibit a considerably less depression of growth of bactericidal cultures taken as tests.
Представлены результаты определения бактерицидной активности меда Житомирского Полесья. Установлено, что наибольшая бактерицидная активность характерна для меда с лесного разнотравья и плодовых культур. Полевой, луговой и особенно донниковый образцы меда значительно меньше угнетают рост бактериальных культур, взятых в качестве тестов.
 
Date 2015-09-17T06:08:57Z
2015-09-17T06:08:57Z
2012
 
Type Conference materials
 
Identifier Лисогурская Д. В. Бактерицидные свойства меда / Д. В. Лисогурская, С. В. Фурман, В. Ф. Андрийчук // Аграрная наука – сельскому хозяйству : сб. ст. VIІ междунар. науч.-практ. конф., 3−4 февр. 2012 г. – Барнаул : ФГОУ ВПО «АГАУ», 2012. – Кн. 2. – С. 248−250.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2841
 
Language ru
 
Publisher Алтайский государственный аграрный университет