Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області
|
|
Creator |
Якімець, В. В.
Yakimec, V. |
|
Subject |
м'ясопереробне підприємство
купівельна спроможність сировинний ресурс норми розширення попиту споживання meat-processing company purchasing power raw material resource norms the expansion of demand consumption |
|
Description |
The condition and main problems of the meat industry. Deals with security industry resource and the main reason of unstable pricing policies that prevailed at the meat market in Zhytomyr region. The necessity of meat processing plants to meet consumer needs.
Проаналізовано стан та основні проблеми розвитку м’ясопереробної галузі. Висвітлено забезпеченість галузі сировинними ресурсами та виявлено основні причини нестабільної цінової політики, яка склалася на ринку м’яса у Житомирській області. Розглянуто необхідність розвитку м’ясопереробних підприємств для задоволення потреб споживачів. |
|
Date |
2015-09-14T08:27:38Z
2015-09-14T08:27:38Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Якімець В. В. Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області / В. В. Якімець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1/2 (37), т. 2. – С. 248–253.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2781 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Житомирський національний агроекологічний університет
|
|