Запис Детальніше

Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області
 
Creator Якімець, В. В.
Yakimec, V.
 
Subject м'ясопереробне підприємство
купівельна спроможність
сировинний ресурс
норми
розширення попиту
споживання
meat-processing company
purchasing power
raw material resource
norms
the expansion of demand
consumption
 
Description The condition and main problems of the meat industry. Deals with security industry resource and the main reason of unstable pricing policies that prevailed at the meat market in Zhytomyr region. The necessity of meat processing plants to meet consumer needs.
Проаналізовано стан та основні проблеми розвитку м’ясопереробної галузі. Висвітлено забезпеченість галузі сировинними ресурсами та виявлено основні причини нестабільної цінової політики, яка склалася на ринку м’яса у Житомирській області. Розглянуто необхідність розвитку м’ясопереробних підприємств для задоволення потреб споживачів.
 
Date 2015-09-14T08:27:38Z
2015-09-14T08:27:38Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Якімець В. В. Стан та проблеми розвитку м’ясопереробної галузі у Житомирській області / В. В. Якімець // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 1/2 (37), т. 2. – С. 248–253.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2781
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет