Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі
|
|
Creator |
Якобчук, В. П.
Кравець, І. В. Yakobchuk, V. Kravets, I. |
|
Subject |
конкурентоспроможність виробництва
свинарство інноваційні засади сільськогосподарські підприємства свиноферми |
|
Description |
The dynamic changes are considered in the pork production pattern, the annual increase of enterprises share in the general amount of pork producers was found out. The level of competitiveness of the pig production enterprises is certain. The innovative ways of the stage-bystage forming of competitive production of pork are offered.
Розглянуто динамічні зміни в структурі виробництва свинини, виявлено щорічне зростання частки підприємств в загальній кількості виробників даної продукції. Визначено рівень конкурентоспроможності підприємств галузі свинарства. Запропоновано інноваційні шляхи поетапного формування конкурентоспроможного виробництва свинини. |
|
Date |
2015-11-02T11:27:39Z
2015-11-02T11:27:39Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Якобчук В. П. Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі / В. П. Якобчук, І. В. Кравець / Зб. наук. пр. Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. Сер. Екон. науки. – 2009. – № 7. – С. 299–303.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3038 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Таврійський державний агротехнологічний університет; Люкс
|
|