Запис Детальніше

Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі
 
Creator Якобчук, В. П.
Кравець, І. В.
Yakobchuk, V.
Kravets, I.
 
Subject конкурентоспроможність виробництва
свинарство
інноваційні засади
сільськогосподарські підприємства
свиноферми
 
Description The dynamic changes are considered in the pork production pattern, the annual increase of enterprises share in the general amount of pork producers was found out. The level of competitiveness of the pig production enterprises is certain. The innovative ways of the stage-bystage forming of competitive production of pork are offered.
Розглянуто динамічні зміни в структурі виробництва свинини, виявлено щорічне зростання частки підприємств в загальній кількості виробників даної продукції. Визначено рівень конкурентоспроможності підприємств галузі свинарства. Запропоновано інноваційні шляхи поетапного формування конкурентоспроможного виробництва свинини.
 
Date 2015-11-02T11:27:39Z
2015-11-02T11:27:39Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Якобчук В. П. Формування конкурентоспроможного виробництва свинини на інноваційній основі / В. П. Якобчук, І. В. Кравець / Зб. наук. пр. Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. Сер. Екон. науки. – 2009. – № 7. – С. 299–303.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3038
 
Language uk
 
Publisher Таврійський державний агротехнологічний університет; Люкс