Запис Детальніше

Проблеми розвитку ринку та цінова конкурентоспроможність м'ясопродукції України

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми розвитку ринку та цінова конкурентоспроможність м'ясопродукції України
 
Creator Кільніцька, О. С.
Плотнікова, М. Ф.
Kilnitska, O.
Plotnikova, M.
 
Subject ринок м’яса
ціноутворення
цінова конкурентоспроможність
рентабельність продажу
market of meat
pricing
price competitiveness
profitability of sale
 
Description This article analyzes the market and price situation for meat in Ukraine for 2000-2010, conducted a factor analyze of price competitiveness of the largest meat-processing enterprises in Ukraine for 2009-2010. The author proposes measures to stabilize production and meat processing in Ukraine and strengthen position in the market of agricultural and processing enterprises.
В статті висвітлено стан і проблеми виробництва та переробки м’яса. Аналізується кон’юнктура ринку і цінова ситуація м’яса і м'ясопродукції України за 2000-2010 рр. Здійснено факторний аналіз цінової конкурентоспроможності продукції найбільших м’ясопереробних підприємств України за 2009-2010 роки. Обґрунтовано пропозиції щодо стабілізації виробництва та переробки м’яса в аграрному секторі економіки України та зміцнення ринкової позиції с.-г. та м’ясопереробних підприємств.
 
Date 2015-11-23T11:08:16Z
2015-11-23T11:08:16Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кільніцька О. С. Проблеми розвитку ринку та цінова конкурентоспроможність м'ясопродукції України / О. С. Кільніцька, М. Ф. Плотнікова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького. – 2012. – Т. 14, № 1 (51), ч. 1. – С. 290–295.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3081
 
Language uk
 
Publisher Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького