Запис Детальніше

Техніко-економічні основи виробництва: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності «Економічна і соціальна географія»

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Техніко-економічні основи виробництва: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності «Економічна і соціальна географія»
 
Creator Кандиба, Ю.І.
 
Subject технології виробництва
 
Description Методичні вказівки розроблені до програми курсу «Техніко-економічні основи виробництва» як одного з важливих у загальному циклі природничо-наукової та загальноекономічної підготовки фахівців у галузі соціально-економічної географії. Мета – надати методичну допомогу студентам та розвивати навички самостійної роботи при вивченні курсу «Техніко-економічні основи виробництва».
Методичні вказівки розраховані на студентів денного і заочного відділень геолого-географічного факультету, які навчаються за спеціальністю «Економічна і соціальна географія».
Методичні вказівки містять загальні відомості про курс з вимогами до знань та умінь студентів, навчальну програму, структуру курсу, рекомендовану літературу, теми і плани практичних та семінарських занять, теми для самостійної роботи, теми курсових робіт, питання для самоперевірки та самоконтролю, систему оцінювання навчальних досягнень студентів.
 
Date 2011-05-24T09:39:32Z
2011-05-24T09:39:32Z
2010
 
Type Learning Object
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/2855
 
Language uk