Запис Детальніше

Структурні та функціональні характеристики симптомокомплексу «емоційного холоду» у жінок

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Структурні та функціональні характеристики симптомокомплексу «емоційного холоду» у жінок
 
Creator Асланян, Т.С.
 
Subject емоційний холод
страх психологічної інтимності
міжособистісна залежність
базисний та структурний дефекти
триангулярна структура емоційності
психосемантичні особливості
тілесна ідентичність
подружня взаємодія
 
Description Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата психологічних наук за спеціальністю 19.00.01 – загальна психологія, історія психології. – Харківській національний університет імені В.Н. Каразіна, Харків, 2010.
У дисертації здійснено аналіз стосунків психологічної інтимності. Феномен порушення інтимно-особистісної сфери позначено як симптомокомплекс «емоційного холоду». Питання висвітлено з позицій структурного та функціонального підходів, що дозволило виявити відповідні характеристики симптомокомплексу «емоційного холоду» у жінок, визначити емоційні, когнітивні, поведінкові особливості особистості, яка зазнає труднощів у встановленні взаємин психологічної інтимності.
На підставі аналізу психологічної літератури, узагальнення результатів дослідження було розроблено психокорекційну програму для жінок із симптомокомплексом «емоційного холоду». Запропонована програма є терапевтично ефективною та рекомендується практичним психологам у їх фаховій роботі.
 
Date 2011-06-01T13:41:08Z
2011-06-01T13:41:08Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Асланян Т.С. Структурні та функціональні характеристики симптомокомплексу «емоційного холоду» у жінок. – Автореф. дис. канд. психол. наук: 19.00.01 / Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. — Харків, 2010. — 21 с.
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/3212
 
Language uk
 
Publisher ХНУ