Запис Детальніше

Регіональна зумовленість трофогеографічних закономірностей рослинної продукції широкого вжитку (закономірності екологічної якості рослинних продуктів)

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регіональна зумовленість трофогеографічних закономірностей рослинної продукції широкого вжитку (закономірності екологічної якості рослинних продуктів)
 
Creator Некос, А.Н.
 
Subject регіональність
особливості
накопичення
важкі метали
закономірності
овочі
фрукти
 
Description В публікації наведені головні закономірності накопичення десяти важких металів (Fe, Mn, Zn, Cu, Pb, Ni, Co, Cr, Cd, Al.) у овочах та фруктах. Для виявлення закономірностей на даному етапі досліджено біля ЗО видів овочів та фруктів. Серед овочів наводяться дані по цибулі та картоплі, а з фруктів - по яблуках та сливах. Використані стандартні показники і коефіцієнти, а також коефіцієнт статистичної нестабільності. Всі овочі і фрукти, що досліджуються, підпорядковані чітко визначеним закономірностям, які, з одного боку спільні для усіх видів овочів і фруктів, з іншого - різні для кожного із них.
 
Date 2011-06-15T12:05:22Z
2011-06-15T12:05:22Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Некос A.H. Регіональна зумовленість трофогеографічних закономірностей рослинної продукції широкого вжитку (закономірності екологічної якості рослинних продуктів) / A.H. Некос // Вiсник Харкiвського нацiонального унiверситету iм. В.Н. Каразiна. – 2009. – № 849. Сер.: Екологія. – С. 16 – 27
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/3453
 
Language uk
 
Publisher Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна