Запис Детальніше

Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції
 
Creator Некос, А.Н.
 
Subject географічний етап
догеографічний етап
якість продуктів харчування рослинного походження
розумна діяльність людини
 
Description Вперше етапи досліджень якості рослинної продукції класифікуються відносно долучення географічної науки, яку зараз представляє трофогеографія, до вирішення проблеми, що досліджується. Виділено два етапи досліджень: догеографічний та географічний. Визначено результати досліджень на кожному етапі.
The first stages of research regarding the classified appendix of geographical science, which now represents trofoheohrafiya to resolve the problem investigated. Distinguished two stages of research: doheohrafichnyy and geographical. Definition of research results at each stage.
Впервые этапы исследований качества растительной продукции классифицируются относительно добавления географической науки, которую сейчас представляет трофогеография, к решению проблемы, исследуется. Выделены два этапа исследований: догеографичний и географический. Определены результаты исследований на каждом этапе.
 
Date 2011-06-16T07:46:00Z
2011-06-16T07:46:00Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Некос A.H. Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції / A.H. Некос // Вiсник Харкiвського нацiонального унiверситету iм. В.Н. Каразiна. Сер.: Екологія. – 2010. – № 893, вип. 5. – С. 15 – 18
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/3466
 
Language uk
 
Publisher Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна