Запис Детальніше

Геоморфологія : методичні вказівки для вивчення курсу

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Геоморфологія : методичні вказівки для вивчення курсу
 
Creator Поліщук, Л.Б.
 
Subject геоморфологія
рельєф
 
Description Методичні вказівки укладено у відповідності до змісту Стандарту вищої освіти за освітньо-професійним спрямуванням « ГЕОГРАФІЯ».
Методичні вказівки допоможуть студентам організувати свій час, раціонально використати навчальну літературу, підготуватись до іспитів. Навчальна література з курсу багаточисельна та суперечлива, тому дуже важливо прослухати лекції. Освоєння курсу слід починати з вивчення основних понять та термінів. Для цього необхідно користуватись відповідними словниками, довідниками, одночасно складати власний словник термінів, понять, постійно його поповнювати. Для підготовки до іспиту слід спиратись, крім визначеної у тексті методичного посібника літератури, на конспект лекцій, який допоможе скласти цілісне уявлення про рельєф Землі.
Методичні посібники є незамінним посібником для самостійного вивчення курсу і підготовки до атестації з нього екстерном.
 
Date 2011-11-09T20:48:24Z
2011-11-09T20:48:24Z
2010
 
Type Book
 
Identifier Поліщук Л.Б. Геоморфологія : методичні вказівки для вивчення курсу / Людмила Борисівна Поліщук. - Харків : ХНУ, 2010. - 14 с.
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/5039
 
Language uk