Запис Детальніше

Організація управління в екологічній діяльності: навчальна програма нормативної дисципліни

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація управління в екологічній діяльності: навчальна програма нормативної дисципліни
 
Creator Максименко, Н.В.
 
Subject природничі науки
екологічна діяльність
управління
 
Description Мета викладання навчальної дисципліни «Організація управління в екологічній діяльності» – дати майбутньому спеціалісту-екологу на основі теорії управління, цілісну уяву про управління будь-якою галуззю народногосподарського комплексу як єдиною системою, з урахуванням особливостей організації процесу управління в екології, як на локальному, регіональному, державному, так і на міжнародному рівнях.
Особливістю викладання навчальної дисципліни є поділ її на три головні складові, а саме: вивчення загальних основ управління, вивчення особливостей управління екологічною діяльністю в Україні та вивчення міжнародного досвіду, накопиченого у цій галузі. Велика увага при вивченні даної дисципліни приділяється міжнародним стандартам серії ISO 14 000.
 
Date 2012-01-17T12:15:31Z
2012-01-17T12:15:31Z
2005
 
Type Learning Object
 
Identifier Максименко Н.В. Організація управління в екологічній діяльності: навчальна програма нормативної дисципліни / Н.В.Максименко.// Навчальні програми нормативних дисциплін освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за напрямом «Екологія»: Навчальне видання / За ред. проф. В. Ю. Некоса та проф. Т. А. Сафранова. – Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2005 – С.141-148.
966-623-215-4
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/5402
 
Language uk
 
Relation "Бібліотека еколога";
 
Publisher Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна