Запис Детальніше

Нормування антропогенного навантаження на навколишнє середовище

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нормування антропогенного навантаження на навколишнє середовище
 
Creator Максименко, Н.В.
Черкашина, Н.І.
Кочанов, Е.О.
 
Subject природничі науки
навколишнє середовище
нормування
антропогенне навантаження
 
Description Матеріал, на основі якого написано посібник, відповідає сучасним екологічним нормативам України, враховує тенденції розвитку та змін, що відбуваються в суспільстві, в основу його покладено сучасну законодавчу й інструктивну базу з екології.
Навчально-методичний посібник охоплює майже всі форми навчальної діяльності студента: лекції, колоквіуми, самостійна і науково-дослідна робота.
Особливістю посібника є словник термінів українською і англійською мовами, де наведене тлумачення екологічних термінів, що містяться в законах України, постановах, інструкціях Міністерства охорони навколишнього природного середовища та його попередників (маються на увазі попередні назви цього Міністерства) й інших нормативних документах.
Навчально-методичний посібник розроблено у повній відповідності до типової програми однойменної дисципліни, затвердженої МОН України. Посібник містить допоміжний матеріал для проведення лекцій, запитання на контроль-колоквіуми, тест-контролі, завдання і методичні рекомендації для самостійної та науково-дослідної роботи студентів екологічних спеціальностей ВНЗ.
 
Date 2012-01-18T11:32:13Z
2012-01-18T11:32:13Z
2011
 
Type Book chapter
 
Identifier Максименко Н.В. Нормування антропогенного навантаження на навколишнє середовище: навчально-методичний посібник /Максименко Н.В., Н.І.Черкашина, Е.О.Кочанов. - Х.: ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2011.- 92с.
504.75(075.8)
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/5417
 
Language uk
 
Relation Бібліотека еколога;
 
Publisher Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна