Запис Детальніше

Spatial organization of restaurant industry in Kharkiv region

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Spatial organization of restaurant industry in Kharkiv region
 
Creator Kobylin, P.
 
Subject cafe
cafeteria
catering
public catering
restaurant industry
trade turnover of restaurant industry enterprises
 
Description В статье определено понятие «ресторанное хозяйство», его место в развитии хозяйства, проанализирована динамика развития товарооборота предприятий общественного питания, их численности и выяснены факторы, влияющие на распределение сети ресторанного хозяйства по районам Харьковской области.
The article defines the term «restaurant industry», its place in economic development, have been analyzed the dynamics of trade turnover of restaurant industry companies, their number and the factors affecting on the distribution of restaurants’ network by districts of Kharkiv region have been found out.
 
Date 2012-06-01T21:18:17Z
2012-06-01T21:18:17Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Kobylin P. SPATIAL ORGANIZATION OF RESTAURANT INDUSTRY IN KHARKIV REGION // Матеріали Міжвузівської студентської наукової конференції «Academic and Scientific Challenges of Diverse Fields of Knowledge in the 21st Century» / «Академічні та наукові виклики різноманітних галузей знань у XXI столітті». Частина І. – Харків : ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2012. – С. 81-85
УДК 338.488.2:640.43(477.54)
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/6080
 
Language en
 
Publisher ХНУ ім. В. Н. Каразіна