Запис Детальніше

Аварії та надзвичайні ситуації. Потенційно-небезпечні об’єкти та плани локалізації надзвичайних ситуацій : Методична розробка для проведення семінарського заняття

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аварії та надзвичайні ситуації. Потенційно-небезпечні об’єкти та плани локалізації надзвичайних ситуацій : Методична розробка для проведення семінарського заняття
 
Creator Квітковський, Ю.В.
 
Subject аварії
надзвичайні ситуації
потенційно-небезпечні об’єкти
плани локалізації надзвичайних ситуацій
методична розробка
цивільний захист
 
Description Цілі заняття:
1. Навчальна – закріплення знань студентів щодо викладеного теоретичного матеріалу, напрацювання вмінь оцінювати ефективність при обґрунтуванні заходів щодо удосконалення заходів безпеки.
2. Розвиваюча – роз’яснення студентам ролі і місця підрозділів МНС України в забезпеченні безпеки населення та територій під час виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Надати навички використання нормативної і науково–технічної літератури.
3. Виховна – становлення державного підходу до навчання, формування високих моральних якостей студентів.
 
Date 2013-01-21T10:39:10Z
2013-01-21T10:39:10Z
2012-09
 
Type Book
 
Identifier Квітковський Ю.В. Аварії та надзвичайні ситуації. Потенційно-небезпечні об’єкти та плани локалізації надзвичайних ситуацій : Методична розробка для проведення семінарського заняття / Ю.В. Квітковський. – Х. : ХНУ, 2012. – 13 с.
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/7639
 
Language uk
 
Publisher Х. : ХНУ