Запис Детальніше

Комп’ютерні технології в суспільній географії: методичні вказівки для самостійної роботи студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Географія» зі спеціальності «Економічна та соціальна географія»

eKhNUIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп’ютерні технології в суспільній географії: методичні вказівки для самостійної роботи студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Географія» зі спеціальності «Економічна та соціальна географія»
 
Creator Грищенко, Н.В.
Ключко, Л.В.
 
Description Грищенко Н.В., Ключко Л.В. Комп’ютерні технології в суспільній географії: методичні вказівки для самостійної роботи студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Географія» зі спеціальності «Економічна та соціальна географія». – Харків, 2012. – 34 с.
Методичні вказівки розроблено для курсу «Комп’ютерні технології в суспільній географії», який є важливим у підготовці бакалаврів географії. Методичні вказівки розраховані для студентів денного і заочного відділень першого і другого курсів, які навчаються за напрямом підготовки «Географія», зі спеціальності «Економічна та соціальна географія».
Мета: надати методичну допомогу студентам при вивченні курсу «Комп’ютерні технології в суспільній географії».
У методичних вказівках містяться загальні відомості про курс «Комп’ютерні технології в суспільній географії», програма курсу, теми та орієнтовні завдання для практичних робіт, короткий словник основних понять та термінів з курсу, зразок оформлення титульної сторінки для практичних робіт, приклади типових завдань для модульного контролю, теми для самостійної роботи студентів, теми для написання індивідуального навчально-дослідного завдання, розподіл балів, які отримують студенти, перелік рекомендованої літератури та список інформаційних джерел.
 
Date 2014-07-03T12:20:13Z
2014-07-03T12:20:13Z
2014-07-03
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/9923
 
Language uk