Запис Детальніше

Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості
 
Creator Осовська, Г. В.
Фещенко, А. О.
Osovska, G.
Feshhenko, A.
 
Subject інновації
технологічні інновації
харчова промисловість
інтелектуальна власність
підприємницька діяльність
інноваційний потенціал
 
Description Метою статті є дослідження комплексу управлінських рішень, що приймаються в процесі управління патентним портфелем, а також встановленні чинників, які зумовлюють прийняття певного рішення з переліку доступних альтернатив.
 
Date 2015-12-30T08:12:59Z
2015-12-30T08:12:59Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Осовська Г. В. Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Інноваційна економіка. – 2015. – № 3 (58). – С. 54–60.
2309-1533
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3175
 
Language uk
 
Publisher Подільський державний аграрно-технічний університет; Хмельницький економічний університет; Інститут економіки, технологій і підприємництва; Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України