Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості
|
|
Creator |
Осовська, Г. В.
Фещенко, А. О. Osovska, G. Feshhenko, A. |
|
Subject |
інновації
технологічні інновації харчова промисловість інтелектуальна власність підприємницька діяльність інноваційний потенціал |
|
Description |
Метою статті є дослідження комплексу управлінських рішень, що приймаються в процесі управління патентним портфелем, а також встановленні чинників, які зумовлюють прийняття певного рішення з переліку доступних альтернатив.
|
|
Date |
2015-12-30T08:12:59Z
2015-12-30T08:12:59Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Осовська Г. В. Управління інтелектуальною складовою інноваційного потенціалу при здійсненні технологічних інновацій на підприємствах харчової промисловості / Г. В. Осовська, А. О. Фещенко // Інноваційна економіка. – 2015. – № 3 (58). – С. 54–60.
2309-1533 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3175 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Подільський державний аграрно-технічний університет; Хмельницький економічний університет; Інститут економіки, технологій і підприємництва; Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН України
|
|