Запис Детальніше

Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області
 
Creator Романчук, Л. Д.
Romanchuk, L.
 
Subject стронцій-90
цезій-137
доза опромінення
продукти харчування
strontium-90
cesium-137
dose
food
 
Description The paper present the results of the investigation into the l17Cs content in the food of people residing on radioeontaminated territories'and it’s effects on the formation of the internal irradiation doses.
Представлені результати досліджень на вміст цезію-137 в продуктах харчування людей, які мешкають на забруднених радіонуклідами територіях та їх вплив на формування доз внутрішнього опромінення.
 
Date 2016-02-01T07:51:54Z
2016-02-01T07:51:54Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Романчук Л. Д. Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області / Л. Д. Романчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2011. – Вип. 5 (82). – С. 45–50.
2310-9289
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3200
 
Language uk
 
Publisher Білоцерківський національний аграрний університет