Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області
Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області
|
|
Creator |
Романчук, Л. Д.
Romanchuk, L. |
|
Subject |
стронцій-90
цезій-137 доза опромінення продукти харчування strontium-90 cesium-137 dose food |
|
Description |
The paper present the results of the investigation into the l17Cs content in the food of people residing on radioeontaminated territories'and it’s effects on the formation of the internal irradiation doses.
Представлені результати досліджень на вміст цезію-137 в продуктах харчування людей, які мешкають на забруднених радіонуклідами територіях та їх вплив на формування доз внутрішнього опромінення. |
|
Date |
2016-02-01T07:51:54Z
2016-02-01T07:51:54Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Романчук Л. Д. Формування доз внутрішнього опромінення населення при споживанні продуктів харчування в критичних населених пунктах Народицького району Житомирської області / Л. Д. Романчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2011. – Вип. 5 (82). – С. 45–50.
2310-9289 http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3200 |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Білоцерківський національний аграрний університет
|
|