Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів
Results of development of microwave stove for food products’ incinerating Результаты разработки микроволновой печи для озоления пищевых продуктов |
|
Creator |
Найденко, В. І.
Шумаков, Д. С. Лебедєв, О. О. Najdenko, V. I. Shumakov, D. S. Lebedev, A. A. Найденко, В. И. Шумаков, Д. С. Лебедев, А. А. |
|
Subject |
мікрохвильова піч
озолення продуктів електромагнітне поле 621.372.82 |
|
Publisher |
Київ
НТУУ "КПІ" |
|
Date |
2016-02-22T16:34:31Z
2016-02-22T16:34:31Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
С. 60-65
|
|
Identifier |
Найденко В. І. Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів /
Найденко В. І., Шумаков Д. С., Лебедєв О. О. // Вісник НТУУ «КПІ». Радіотехніка, радіоапаратобудування : збірник наукових праць. – 2008. – № 37. – С. 60–65. – Бібліогр.: 5 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/15048 |
|
Source |
Вісник НТУУ «КПІ». Радіотехніка, радіоапаратобудування: збірник наукових праць
|
|
Language |
uk
|
|