Запис Детальніше

Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів
Results of development of microwave stove for food products’ incinerating
Результаты разработки микроволновой печи для озоления пищевых продуктов
 
Creator Найденко, В. І.
Шумаков, Д. С.
Лебедєв, О. О.
Najdenko, V. I.
Shumakov, D. S.
Lebedev, A. A.
Найденко, В. И.
Шумаков, Д. С.
Лебедев, А. А.
 
Subject мікрохвильова піч
озолення продуктів
електромагнітне поле
621.372.82
 
Publisher Київ
НТУУ "КПІ"
 
Date 2016-02-22T16:34:31Z
2016-02-22T16:34:31Z
2008
 
Type Article
 
Format С. 60-65
 
Identifier Найденко В. І. Результати розробки мікрохвильової печі для озолення харчових продуктів / Найденко В. І., Шумаков Д. С., Лебедєв О. О. // Вісник НТУУ «КПІ». Радіотехніка, радіоапаратобудування : збірник наукових праць. – 2008. – № 37. – С. 60–65. – Бібліогр.: 5 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/15048
 
Source Вісник НТУУ «КПІ». Радіотехніка, радіоапаратобудування: збірник наукових праць
 
Language uk