Запис Детальніше

Якість ріпакового меду, одержаного на Житомирському Поліссі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість ріпакового меду, одержаного на Житомирському Поліссі
 
Creator Лісогурська, О. В.
Кривий, М. М.
Лісогурська, Д. В.
Вербельчук, С. П.
Lisogurska, О.
Kryvyi, M.
Lisohurska, D.
Verbelchuk, S.
 
Subject ріпак
мед
якість
Житомирське Полісся
rape
honey
quality
Zhytomyr Polissya
 
Description At the Zhytomyr Polissya area of winter rape honey land can be used to build a spring bee colonies and receiving monophlory rape honey that meets the highest quality: the water contains no more than 18.5%, reducing sugar- not less than 80 % sucrose - less than 3.5 %, diastase – at least 15 units. Goethe, acidity is not more than 40.
На території Житомирського Полісся медоносні угіддя ріпаку озимого можна використовувати для весняного нарощування бджолиних сімей та отримання монофлорного ріпакового меду, який відповідає вимогам вищого ґатунку: містить води не більше, ніж 18,5%, редукованих цукрів - не менше, ніж 80%, сахарози - не більше, ніж 3,5%, діастази - не менше, ніж 15 од. Готе, кислотність становить не більше, ніж 40.
 
Date 2016-03-18T06:30:58Z
2016-03-18T06:30:58Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Якість ріпакового меду, одержаного на Житомирському Поліссі / О. В. Лісогурська, М. М. Кривий, Д. В. Лісогурська, С. П. Вербельчук. // Наук. вісн. Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України. Сер. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2015. – Вип. 223. – С. 126–131.
2222-8578
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/3613
 
Language uk
 
Publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України