Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Мікроекономіка» для студентів галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», спеціалізації «Економіка підприємства» денної та заочної форми навчання
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Мікроекономіка» для студентів галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», спеціалізації «Економіка підприємства» денної та заочної форми навчання
|
|
Subject |
споживачі
виробники виробничі фактори попит пропозиція корисність сукупна корисність гранична корисність підприємство витрати дохід прибуток збитки точка беззбитковості економічна ефективність теорія ринкових структур ринок досконалої конкуренції монопольний ринок ринок монополістичної конкуренції олігополістичний ринок ринки факторів |
|
Publisher |
Київ
НТУУ «КПІ» |
|
Contributor |
Круш, Петро Васильович
|
|
Date |
2016-11-04T15:10:48Z
2016-11-04T15:10:48Z 2016 |
|
Type |
Metodical Matherial
|
|
Format |
39 с.
|
|
Identifier |
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Мікроекономіка» для студентів галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», спеціалізації «Економіка підприємства» денної та заочної форми навчання [Електронний ресурс] / НТУУ «КПІ»; уклад. Н. Я. Бойчук. – Електронні текстові дані (1 файл: 343, 5 Кбайт). – Київ : НТУУ «КПІ», 2016. – 39 с. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/18022 |
|
Language |
uk
|
|