Оптимізація зворотноосмотичної підсистеми підготовки води для потреб харчових підприємств
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація зворотноосмотичної підсистеми підготовки води для потреб харчових підприємств
Optimization of reverse osmosis subsystem for water treatment for the food enterprises needs Оптимизация обратноосмотической подсистемы подготовки воды для нужд пищевых предприятий Четверта міжнародна наукова-практична конференція «Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку» |
|
Creator |
Білоус, Г. М.
Квітка, О. О. Шахновський, А. М. Малецький, З. В. Bilous, H. Kvitka, O. Shakhnovsky, A. Maletskyi, Z. Белоус, А. Н. Квитка, А. А. Шахновский, А. М. Малецкий, З. В. |
|
Subject |
водопідготовка
оптимізація підсистема демінералізації води зворотний осмос нелінійне умовне програмування харчова промисловість водоподготовка оптимизация подсистема деминерализации воды обратный осмос нелинейное условное программирование пищевая промышленность water treatment optimization subsystem water demineralization reverse osmosis conventional nonlinear programming food industry 628.16 |
|
Publisher |
Київ
НТУУ «КПІ» |
|
Date |
2017-02-21T09:19:40Z
2017-02-21T09:19:40Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
С. 301-307
|
|
Identifier |
Оптимізація зворотноосмотичної підсистеми підготовки води для потреб харчових підприємств / Г. М. Білоус, О. О. Квітка, А. М. Шахновський, З. В. Малецький // Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку – КМХТ-2014 : збірник наукових статей Четвертої міжнародної науково-практичної конференції, 13-15 травня 2014 року, м. Київ. – Київ : НТУУ «КПІ», 2014. – С. 301-307. – Бібліогр.: 8 назв.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/18887 |
|
Source |
Комп’ютерне моделювання в хімії і технологіях та системах сталого розвитку – КМХТ-2014 : збірник наукових статей Четвертої міжнародної науково-практичної конференції
|
|
Language |
uk
|
|