Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності «Галузеве машинобудування» (Спеціалізація: Інжиніринг, обладнання та технології хімічних та нафтопереробних виробництв) з дисципліни «Розрахунок і конструювання типового обладнання – 1. Розрахунок і конструювання тонкостінних посудин, опор та стропових пристроїв»

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності «Галузеве машинобудування» (Спеціалізація: Інжиніринг, обладнання та технології хімічних та нафтопереробних виробництв) з дисципліни «Розрахунок і конструювання типового обладнання – 1. Розрахунок і конструювання тонкостінних посудин, опор та стропових пристроїв»
 
Subject хімічне обладнання
забезпечення міцності
конструювання
розрахунок
типове устаткування
 
Publisher Київ
КПІ ім. Ігоря Сікорського
 
Date 2017-04-03T13:58:15Z
2017-04-03T13:58:15Z
2017
 
Type Metodical Matherial
 
Format 105 с.
 
Identifier Методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності «Галузеве машинобудування» (Спеціалізація: Інжиніринг, обладнання та технології хімічних та нафтопереробних виробництв) з дисципліни «Розрахунок і конструювання типового обладнання – 1. Розрахунок і конструювання тонкостінних посудин, опор та стропових пристроїв» [Електронний ресурс] / КПІ ім. Ігоря Сікорського ; уклад. І. А. Андреєв. – Електронні текстові данні (1 файл: 7,66 Мбайт). – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2017. – 105 с. – Назва з екрана.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/19172
 
Language uk