Запис Детальніше

Центри європейської інформації в бібліотеках: технологія створення та механізми популяризації інформації про ЄС та євроінтеграцію України

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Центри європейської інформації в бібліотеках: технологія створення та механізми популяризації інформації про ЄС та євроінтеграцію України
 
Creator Башун, Олена Володимирівна
Пашкова, Валентина Степанівна
Шевченко, Ірина Олександрівна
 
Contributor Сошинська, Ярослава Євгенівна
Українська бібліотечна асоціація
 
Subject 024(477)
 
Description Створено у межах проекту Української бібліотечної асоціації «Все про Європу: читай, слухай дізнавайся у пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Програми ЄС «Еразмус+ (Жан Моне)».
У посібнику розкрита методика створення пунктів європейської інформації в бібліотеках, визначені їхні функції, завдання та форми роботи, окреслені основні форми інформування місцевих громад про ЄС та євроінтеграційні процеси в Україні. Висвітлений досвід роботи центрів європейської інформації в Україні та в зарубіжних країнах, який можна запроваджувати в бібліотеках. Подано огляд інформаційних ресурсів, які будуть корисними з огляду на інформування місцевих громад щодо діяльності ЄС та євроінтеграції України.
 
Date 2017-06-19T06:38:08Z
2017-06-19T06:38:08Z
2016
 
Type Book
 
Identifier Центри європейської інформації в бібліотеках: технологія створення та механізми популяризації інформації про ЄС та євроінтеграцію України [Електронний ресурс] : навчально-методичний посібник для бібліотекарів / Укр. бібл. асоц. ; укладачі: Башун О. В., Пашкова В. С., Шевченко І. О. ; відповідальна за випуск Я. Є. Сошинська. – Електроні текстові дані (1 файл: 1,57 Мбайт). – Київ : УБА, 2016. – 78 с. – Назва з екрана.
978-966-97270-8-4
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/19744
 
Language uk
 
Format 78 с.
application/pdf
 
Publisher Українська бібліотечна асоціація
Київ