Запис Детальніше

Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування

DSpace at NTB NTUU KPI

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування
XIII (ХХV) Всеукраїнська науково-практична конференція «Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність»
 
Creator Задко, К. В.
Бажеріна, К. В.
 
Publisher Київ
КПІ ім. Ігоря Сікорського
 
Date 2017-07-14T11:57:32Z
2017-07-14T11:57:32Z
2017
 
Type Article
 
Format C. 79
 
Identifier Задко, К. В. Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування / К. В. Задко, К. В. Бажеріна // Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність : збірник праць XIII (ХХV) Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 травня 2017 року, м. Київ. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2017. – С. 79. – Бібліогр.: 2 назви.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/20077
 
Source Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність : збірник праць XIII (ХХV) Всеукраїнської науково-практичної конференції
 
Language uk