Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування
DSpace at NTB NTUU KPI
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування
XIII (ХХV) Всеукраїнська науково-практична конференція «Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність» |
|
Creator |
Задко, К. В.
Бажеріна, К. В. |
|
Publisher |
Київ
КПІ ім. Ігоря Сікорського |
|
Date |
2017-07-14T11:57:32Z
2017-07-14T11:57:32Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Format |
C. 79
|
|
Identifier |
Задко, К. В. Можливості використання мобільного маркетингу для закладів громадського харчування / К. В. Задко, К. В. Бажеріна // Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність : збірник праць XIII (ХХV) Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16-17 травня 2017 року, м. Київ. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2017. – С. 79. – Бібліогр.: 2 назви.
http://ela.kpi.ua/handle/123456789/20077 |
|
Source |
Міжнародне науково-технічне співробітництво: принципи, механізми, ефективність : збірник праць XIII (ХХV) Всеукраїнської науково-практичної конференції
|
|
Language |
uk
|
|