Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману
Влияние способа обработки на биохимические и морфо-метрические показатели рыб Днепро-Бугского лимана The influence of processing method for biochemical and morphological indicators of fish metric Dnieper-Bug estuary |
|
Creator |
Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
|
Subject |
Суха речовина
жир білок зола калорійність маса голови маса нутрощів маса кісток маса м’якоті Сухое вещество жир белок зола калорийность масса головы масса внутренностей масса костей масса мякоти Dry matter fat protein ash calories weight of the head viscera mass bone mass the mass of flesh |
|
Description |
Вивчалися хімічні й морфометричні показники судака, тарані та підляща різних видів обробки. Встановлено, що судак при всіх видах обробки має найкращий коефіцієнт м’ясності, найбільшу калорійність має копчена риба
Изучались химические и морфометрические показатели судака, тарани и подлещик различных видов обработки. Определено, что судак при всех видах обработки имеет лучший коэффициент мясности, наибольшую калорийность имеет копченая рыба We studied the chemical and morphometric characteristics of perch, roach and bream of various treatments. Determined that the pike for all types of treatment has the best ratio myasnosti, has the highest calorie smoked fish |
|
Date |
2013-11-01T11:25:19Z
2013-11-01T11:25:19Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Данильчук Г. А. Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману. / Г. А. Данильчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МДАУ, 2004. – Вип. 1 (25), Т. 1. – С. 149 – 151.
http://hdl.handle.net/123456789/769 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський державний аграрний університет
|
|