Запис Детальніше

Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману
Влияние способа обработки на биохимические и морфо-метрические показатели рыб Днепро-Бугского лимана
The influence of processing method for biochemical and morphological indicators of fish metric Dnieper-Bug estuary
 
Creator Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
 
Subject Суха речовина
жир
білок
зола
калорійність
маса голови
маса нутрощів
маса кісток
маса м’якоті
Сухое вещество
жир
белок
зола
калорийность
масса головы
масса внутренностей
масса костей
масса мякоти
Dry matter
fat
protein
ash
calories
weight of the head
viscera mass
bone mass
the mass of flesh
 
Description Вивчалися хімічні й морфометричні показники судака, тарані та підляща різних видів обробки. Встановлено, що судак при всіх видах обробки має найкращий коефіцієнт м’ясності, найбільшу калорійність має копчена риба
Изучались химические и морфометрические показатели судака, тарани и подлещик различных видов обработки. Определено, что судак при всех видах обработки имеет лучший коэффициент мясности, наибольшую калорийность имеет копченая рыба
We studied the chemical and morphometric characteristics of perch, roach and bream of various treatments. Determined that the pike for all types of treatment has the best ratio myasnosti, has the highest calorie smoked fish
 
Date 2013-11-01T11:25:19Z
2013-11-01T11:25:19Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Данильчук Г. А. Вплив способу обробки на біохімічні і морфо-метричні показники риб Дніпро-Бузького лиману. / Г. А. Данильчук // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – Миколаїв : МДАУ, 2004. – Вип. 1 (25), Т. 1. – С. 149 – 151.
http://hdl.handle.net/123456789/769
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський державний аграрний університет