Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції бджільництва

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції бджільництва
 
Creator Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
 
Subject Біологія бджолиної сім’ї
розвиток бджолиних маток
отримання плідних бджолиних маток
планування на пасиці
Організація пасіки
складання кормового балансу
зберігання меду
визначення якості воску
Хвороби бджіл
 
Description Мед, квітковий пилок не тільки дієтичні , але і лікувальні продукти, тому
особливу увагу слід уділяти їх якості. У продажу багато фальсифікованої
продукції, тому кожний спеціаліст повинен знати методи визначення якості
продукції. Для одержання продукції бджільництва потрібні сильні сім’ї
протягом весняно - літнього сезону і повного зберігання взимку. Студент
повинен володіти знанням з нарощування сильних сімей і способами
комплектування гнізд для успішної зимівлі.
Вивчення бджільництва у вузах дає можливість спеціалістам надавати
допомогу бджолярам по догляду, поліпшенню якості, розмноження
бджолиних сімей. Тим самим підвищується продуктивність сімей,
рентабельність пасік і забезпечується зниження собівартості продукції
бджільництва.
 
Date 2017-08-10T07:49:17Z
2017-08-10T07:49:17Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" денної форми навчання / уклад. С. М. Галімов. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 44 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2202
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет