Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства
 
Creator Калиниченко, Галина Іванівна
Калиниченко, Галина Ивановна
Kalinichenko, Galina
 
Subject Розрахунок виходу вовни
потреби в кормах
потреби у воді та підстилці
Розрахунок виходу гною
 
Description Процес виробництва продукції вівчарства складний. Він включає
послідовність технологічних процесів, які складаються з різних операцій –
годівлі та утримання овець в зимовий та літній періоди, відтворення стада,
стрижки, нагулу та відгодівлі тварин. Відповідно до прийнятої технології
розробляються плани племінної роботи та ветеринарних заходів.
Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре знати
структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної операції. Ці
знання дадуть йому змогу зі значним економічним ефектом застосовувати
засоби механізації, нове, сучасне обладнання, домагатися підвищення
продуктивності праці кожного працівника галузі вівчарства. Крім того,
технолог повинен вміти розраховувати, моделювати виконання кожного
виробничого процесу, що дозволить йому успішно вирішувати поставленні
перед ним завдання.
Метою даної розробки є надання допомоги студентам при засвоєнні
методики виконання контрольної роботи, яка являє собою послідовність
розрахунків при розробці технології виробництва продукції вівчарства.
 
Date 2017-08-10T07:53:20Z
2017-08-10T07:53:20Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Технологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" заочної форми навчання / уклад. Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 31 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2203
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет