Технологія виробництва продукції вівчарства
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства
|
|
Creator |
Калиниченко, Галина Іванівна
Калиниченко, Галина Ивановна Kalinichenko, Galina |
|
Subject |
Розрахунок виходу вовни
потреби в кормах потреби у воді та підстилці Розрахунок виходу гною |
|
Description |
Процес виробництва продукції вівчарства складний. Він включає послідовність технологічних процесів, які складаються з різних операцій – годівлі та утримання овець в зимовий та літній періоди, відтворення стада, стрижки, нагулу та відгодівлі тварин. Відповідно до прийнятої технології розробляються плани племінної роботи та ветеринарних заходів. Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре знати структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної операції. Ці знання дадуть йому змогу зі значним економічним ефектом застосовувати засоби механізації, нове, сучасне обладнання, домагатися підвищення продуктивності праці кожного працівника галузі вівчарства. Крім того, технолог повинен вміти розраховувати, моделювати виконання кожного виробничого процесу, що дозволить йому успішно вирішувати поставленні перед ним завдання. Метою даної розробки є надання допомоги студентам при засвоєнні методики виконання контрольної роботи, яка являє собою послідовність розрахунків при розробці технології виробництва продукції вівчарства. |
|
Date |
2017-08-10T07:53:20Z
2017-08-10T07:53:20Z 2017 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Технологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" заочної форми навчання / уклад. Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 31 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2203 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|