Запис Детальніше

Овочівництво відкритого і закритого грунту

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Овочівництво відкритого і закритого грунту
 
Creator Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
 
Subject овочівництво
технологія виробництва
біологічні особливості
овочеві культури
умови вирощування
 
Description Овочівництво як навчальна дисциапліна, формує у майбутніх
фахівців знання і навичкиз технології виробництва овочевої продукції,
яка є цінним продуктом хаврчування населення та сировиною для
переробних підприємств.
Овочівництво відкритого і закритого грунту [Електронний ресурс] : робочий зошит до виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів супеня вищої освіти "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 59 с.
 
Date 2017-09-27T08:17:05Z
2017-09-27T08:17:05Z
2016
 
Type Book
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/2347
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет