Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
|
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila Назаренко, Інна Валеріївна Назаренко, Инна Валериевна Nazarenko, Inna |
|
Subject |
тваринництво
інноваційні технології курсовий проект структура обсяг зміст |
|
Description |
Залучення студентів до самостійної роботи є невід’ємною частиною формування магістра, здатного творчо вирішувати задачі виробництва. Для розвитку навиків самостійної творчої роботи студентів велике значення має виконання курсових проектів. При їх написанні студент самостійно оволодіває навиками користування науковою та довідковою літературою, ДСТУ або ГОСТ, єдиними термінами, нормативною документацією, методикою досліджень, технологічними переробки продуктів тваринництва. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спец. 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 53 с. |
|
Date |
2017-10-24T12:18:33Z
2017-10-24T12:18:33Z 2016 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
http://hdl.handle.net/123456789/2384
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|