Запис Детальніше

Інноваційні технології переробки продукції тваринництва

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології переробки продукції тваринництва
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
 
Subject тваринництво
інноваційні технології
курсовий проект
структура
обсяг
зміст
 
Description Залучення студентів до самостійної роботи є невід’ємною частиною
формування магістра, здатного творчо вирішувати задачі виробництва. Для
розвитку навиків самостійної творчої роботи студентів велике значення має
виконання курсових проектів. При їх написанні студент самостійно оволодіває
навиками користування науковою та довідковою літературою, ДСТУ або
ГОСТ, єдиними термінами, нормативною документацією, методикою
досліджень, технологічними переробки продуктів тваринництва.
Інноваційні технології переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання курсового проекту для здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спец. 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. О. Стріха , Л. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 53 с.
 
Date 2017-10-24T12:18:33Z
2017-10-24T12:18:33Z
2016
 
Type Book
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/2384
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет