Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2
|
|
Creator |
Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan |
|
Subject |
рослинництво
технологія зберігання переробка сільськогосподарське виробництво якість продукції аграрне виробництво |
|
Description |
Одним із найважливіших завдань аграрного виробництва є організація правильної технології переробки і зберігання та доведення продукції до певних кондицій. Від вирішення цього питання залежить, насамперед, реалізація головного завдання АПК щодо поліпшення якості сільськогосподарської продукції, зменшення її втрат під час післязбиральної обробки та зберігання. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 92 с. |
|
Date |
2017-11-09T08:16:40Z
2017-11-09T08:16:40Z 2016 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
http://hdl.handle.net/123456789/2389
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|