Запис Детальніше

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2
 
Creator Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
 
Subject рослинництво
технологія зберігання
переробка
сільськогосподарське виробництво
якість продукції
аграрне виробництво
 
Description Одним із найважливіших завдань аграрного виробництва є
організація правильної технології переробки і зберігання та
доведення продукції до певних кондицій. Від вирішення цього
питання залежить, насамперед, реалізація головного завдання АПК
щодо поліпшення якості сільськогосподарської продукції, зменшення
її втрат під час післязбиральної обробки та зберігання.
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Частина 2 [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лаб. здобувачами вищої освіти денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" / уклад. І. Д. Дудяк, М. С. Туз. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 92 с.
 
Date 2017-11-09T08:16:40Z
2017-11-09T08:16:40Z
2016
 
Type Book
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/2389
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет