Запис Детальніше

Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва
 
Creator Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич
Dudyak, Ivan
Туз, Максим Сергійович
Туз, Максим Сергеевич
Tuz, Maksym
 
Subject зберігання і консервування продукції рослинництва
берігання зернових мас
Зберігання картоплі
технологія переробки картоплі
зберігання комбікормів
 
Description Технологія зберігання та первинної переробки продукції
рослинництва – спеціальна дисципліна, що вивчає технології
післязбиральної обробки зернових, зернобобових, круп’яних, олійних,
цукрового буряку, лубоволокнистих, хмелю, тютюну, махорки,
плодоовочевих, короткочасного і тривалого зберігання, основ
переробки, і є заключною після вивчення технології вирощування
зернових, зернобобових, круп’яних, технічних, овочевих, плодоягідних
культур.
 
Date 2017-11-16T14:19:04Z
2017-11-16T14:19:04Z
2017
 
Type Other
 
Identifier Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи і тестового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" / уклад. : І. Д. Дудяк, М. С. Туз. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 90 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2404
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет