Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва
|
|
| Creator |
Дудяк, Іван Дмитрович
Дудяк, Иван Дмитриевич Dudyak, Ivan Туз, Максим Сергійович Туз, Максим Сергеевич Tuz, Maksym |
|
| Subject |
зберігання і консервування продукції рослинництва
берігання зернових мас Зберігання картоплі технологія переробки картоплі зберігання комбікормів |
|
| Description |
Технологія зберігання та первинної переробки продукції рослинництва – спеціальна дисципліна, що вивчає технології післязбиральної обробки зернових, зернобобових, круп’яних, олійних, цукрового буряку, лубоволокнистих, хмелю, тютюну, махорки, плодоовочевих, короткочасного і тривалого зберігання, основ переробки, і є заключною після вивчення технології вирощування зернових, зернобобових, круп’яних, технічних, овочевих, плодоягідних культур. |
|
| Date |
2017-11-16T14:19:04Z
2017-11-16T14:19:04Z 2017 |
|
| Type |
Other
|
|
| Identifier |
Технологія переробки і зберігання продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи і тестового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" / уклад. : І. Д. Дудяк, М. С. Туз. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 90 с.
http://hdl.handle.net/123456789/2404 |
|
| Language |
other
|
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|