Технологія виробництва продукції аквакультури
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції аквакультури
|
|
Creator |
Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна Danylchuk, Galina |
|
Subject |
рибництво
технологія виробництва первинна обробка посол риби переробка риби |
|
Description |
Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" ч. VII"Переробка риби" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 52 с.
Риба і морепродукти є найважливішими компонентами їжі людини. Вони мають величезне значення як джерела білків, жирів, мінеральних речовин, містять такі фізіологічно важливі елементи, як калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і комплекс необхідних для організму людини вітамінів. |
|
Date |
2018-02-01T08:43:12Z
2018-02-01T08:43:12Z 2016 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
http://hdl.handle.net/123456789/2433
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|