Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції аквакультури

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції аквакультури
 
Creator Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
 
Subject рибництво
технологія виробництва
первинна обробка
посол риби
переробка риби
 
Description Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для здобувачів ступеня вищої освіти "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" ч. VII"Переробка риби" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2016. – 52 с.
Риба і морепродукти є найважливішими компонентами їжі
людини. Вони мають величезне значення як джерела білків, жирів,
мінеральних речовин, містять такі фізіологічно важливі елементи, як
калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і комплекс необхідних для
організму людини вітамінів.
 
Date 2018-02-01T08:43:12Z
2018-02-01T08:43:12Z
2016
 
Type Book
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/2433
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет