Запис Детальніше

Овочівництво

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Овочівництво
 
Creator Нікончук, Наталія Володимирівна
Никончук, Наталья Владимировна
Nikonchuk, Nataliya
 
Subject овочеві культури
новітні технології
продуктивність
урожайність
сівозміни
біологічні особливості
 
Description За останні роки в Україні овочі набувають все більшого значення
в харчуванні людей, тому галузь овочівництва знаходиться в стані
підйому. Основним пріоритетом галузі є дослідження пов’язані з
розширенням виробництва продукції та забезпечення населення
екологічно безпечними овочами.
Овочівництво [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр"напряму підготовки 6.090101 "Агрономія" (частина І) / уклад. Н. В. Нікончук. – Миколаїв : МНАУ, 2017. – 52 с.
 
Date 2018-02-05T09:42:29Z
2018-02-05T09:42:29Z
2017
 
Type Book
 
Identifier http://hdl.handle.net/123456789/2453
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет