Технологія виробництва молока та яловичини
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва молока та яловичини
|
|
Creator |
Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна Podpalaya, Tatiana |
|
Subject |
облік поголів’я на фермі
облік продукції облік кормів Забійна маса цінність м’яса Коефіцієнт м’ясності |
|
Description |
Перехід до ринкових відносин зумовлює необхідність підвищення рентабельності та ефективності галузі молочного і м’ясного скотарства за рахунок підвищення рівня продуктивності тварин. Основними складовими економічної ефективності ведення скотарства є генетичний потенціал молочної та м’ясної продуктивності, повноцінність годівлі, інтенсивність вирощування ремонтного молодняку, організація відтворення стада і використання інтенсивних, ресурсозберігаючих технологій. В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста – технолога виробництва. Вміння творчо використовувати одержанні знання та навички допомагають майбутнім спеціалістам в їх формуванні як технологів, здатних вирішувати практичні завдання інтенсивного виробництва молока та яловичини. |
|
Date |
2018-02-13T13:23:46Z
2018-02-13T13:23:46Z 2015 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Технологія виробництва молока та яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторних занять для студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2015. - 64 с.
http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2581 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|