Запис Детальніше

Технологія виробництва молока та яловичини

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока та яловичини
 
Creator Підпала, Тетяна Василівна
Подпалая, Татьяна Васильевна
Podpalaya, Tatiana
 
Subject облік поголів’я на фермі
облік продукції
облік кормів
Забійна маса
цінність м’яса
Коефіцієнт м’ясності
 
Description Перехід до ринкових відносин зумовлює необхідність підвищення рентабельності та ефективності галузі молочного і м’ясного скотарства за рахунок підвищення рівня продуктивності тварин.
Основними складовими економічної ефективності ведення скотарства є генетичний потенціал молочної та м’ясної продуктивності, повноцінність годівлі, інтенсивність вирощування ремонтного молодняку, організація відтворення стада і використання інтенсивних, ресурсозберігаючих технологій.
В сучасних умовах зростають вимоги як до теоретичної, так і, особливо, до практичної підготовки спеціаліста – технолога виробництва.
Вміння творчо використовувати одержанні знання та навички допомагають майбутнім спеціалістам в їх формуванні як технологів, здатних вирішувати практичні завдання інтенсивного виробництва молока та яловичини.
 
Date 2018-02-13T13:23:46Z
2018-02-13T13:23:46Z
2015
 
Type Other
 
Identifier Технологія виробництва молока та яловичини [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторних занять для студ. денної форми навч. напряму підгот. 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. Т. В. Підпала. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2015. - 64 с.
http://dspace.mnau.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2581
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет