Біохімія м'яса і м'ясних продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біохімія м'яса і м'ясних продуктів
|
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
|
Subject |
сільськогосподарські тварини
біохімія м’яса м'язова тканина морфологічний склад біохімічні зміни м’ясопродукти |
|
Description |
У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу виготовлення м’ясопродуктів. Стріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с. |
|
Date |
2018-03-12T08:23:39Z
2018-03-12T08:23:39Z 2015 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|