Запис Детальніше

Біохімія м'яса і м'ясних продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімія м'яса і м'ясних продуктів
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
 
Subject сільськогосподарські тварини
біохімія м’яса
м'язова тканина
морфологічний склад
біохімічні зміни
м’ясопродукти
 
Description У курсі лекцій викладено відомості про біохімічні властивості
м’яса сільськогосподарських тварин, автолітичні перетворення
м’язової тканини та біохімічні зміни під час технологічного процесу
виготовлення м’ясопродуктів.
Стріха, Л. О. Біохімія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 84 с.
 
Date 2018-03-12T08:23:39Z
2018-03-12T08:23:39Z
2015
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2834
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет