Запис Детальніше

Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
 
Subject технологічне обладнання
переробка м’яса
напівфабрикати
м’ясні продукти
тваринництво
харчова промисловість
 
Description У курсі лекцій викладено відомості про технологічне обладнання та
описано технологію переробки мяса. Розглянуто сировину та допоміжні
матеріали для виробництва мясних продуктів, особливості виготовлення
напівфабрикатів. Розраховано на студентів, майбутніх фахівців в галузі
тваринництва та харчової промисловості
Стріха, Л. О. Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : курс лекцій / Л. О. Стріха, І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 92 с.
 
Date 2018-03-12T08:46:57Z
2018-03-12T08:46:57Z
2015
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2835
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет