Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці
					 | 
		|
| Creator | 
															Котовенко, Г. В.
					 Kotovenko, G.  | 
		|
| Contributor | 
															Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
					 Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director  | 
		|
| Subject | 
															м'ясо птиці
					 якість безпечність напівфабрикати добавки зміни маси ін’єктована сировина  | 
		|
| Description | 
															Котовенко Г. В. Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці / Г. В. Котовенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 117-121.
					 У статті досліджено технології виготовлення м’ясопродуктів з птиці, вимоги до виробництва м'яса птиці та продуктів з м'яса птиці, особливості приготування копчених напівфабрикатів за різних технологій. А також встановлено основну мету та завдання м’ясної галузі переробної промисловості, поживна цінність м’ясних продуктів. Миколаївський національний аграрний університет  | 
		|
| Date | 
															2018-03-14T11:32:09Z
					 2018-03-14T11:32:09Z 2017  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906
					 | 
		|
| Language | 
															other
					 | 
		|
| Format | 
															application/pdf
					 | 
		|