Запис Детальніше

Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці
 
Creator Котовенко, Г. В.
Kotovenko, G.
 
Contributor Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
 
Subject м'ясо птиці
якість
безпечність
напівфабрикати
добавки
зміни маси
ін’єктована сировина
 
Description Котовенко Г. В. Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці / Г. В. Котовенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 117-121.
У статті досліджено технології виготовлення м’ясопродуктів з птиці, вимоги до виробництва м'яса птиці та продуктів з м'яса птиці, особливості приготування копчених напівфабрикатів за різних технологій. А також встановлено основну мету та завдання м’ясної галузі переробної промисловості, поживна цінність м’ясних продуктів.
Миколаївський національний аграрний університет
 
Date 2018-03-14T11:32:09Z
2018-03-14T11:32:09Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906
 
Language other
 
Format application/pdf