Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці
|
|
Creator |
Котовенко, Г. В.
Kotovenko, G. |
|
Contributor |
Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director |
|
Subject |
м'ясо птиці
якість безпечність напівфабрикати добавки зміни маси ін’єктована сировина |
|
Description |
Котовенко Г. В. Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці / Г. В. Котовенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 117-121.
У статті досліджено технології виготовлення м’ясопродуктів з птиці, вимоги до виробництва м'яса птиці та продуктів з м'яса птиці, особливості приготування копчених напівфабрикатів за різних технологій. А також встановлено основну мету та завдання м’ясної галузі переробної промисловості, поживна цінність м’ясних продуктів. Миколаївський національний аграрний університет |
|
Date |
2018-03-14T11:32:09Z
2018-03-14T11:32:09Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|