Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів
|
|
Creator |
Наконечна, Тетяна Віталіївна
Наконечна, Татьяна Витальевна Nakonechna, Tatyana |
|
Subject |
переробка м'яса
мікробіологія м'яса м'ясні продукти якість м'ясних продуктів показники безпеки ветеринарно-санітарні вимоги |
|
Description |
«Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів» – навчальна дисципліна, що формує фахівця з виробництва та переробки м'яса. Неможливо стати кваліфікованим технологом з виробництва м'яса і м'ясних продуктів без чіткої уяви про основні біологічні властивості мікроорганізмів та сутність обумовлених ними процесів.
|
|
Date |
2018-10-10T08:00:09Z
2018-10-10T08:00:09Z 2015 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контр. робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 64 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|