Запис Детальніше

Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів
 
Creator Наконечна, Тетяна Віталіївна
Наконечна, Татьяна Витальевна
Nakonechna, Tatyana
 
Subject переробка м'яса
мікробіологія м'яса
м'ясні продукти
якість м'ясних продуктів
показники безпеки
ветеринарно-санітарні вимоги
 
Description «Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів» – навчальна дисципліна, що формує фахівця з виробництва та переробки м'яса. Неможливо стати кваліфікованим технологом з виробництва м'яса і м'ясних продуктів без чіткої уяви про основні біологічні властивості мікроорганізмів та сутність обумовлених ними процесів.
 
Date 2018-10-10T08:00:09Z
2018-10-10T08:00:09Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контр. робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спец. 8.09010201-"ТВППТ" / уклад. Т. В. Наконечна. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 64 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4695
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет