Запис Детальніше

Особливості протікання ферментації козиного молока

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості протікання ферментації козиного молока
Peculiarities of fermented goat milk
 
Creator Гребельник, О. П.
Hrebelnyk, O. P.
 
Contributor Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
 
Subject 637.12’39
637.146.3
 
Date 2016-02-01T17:58:50Z
2016-02-01T17:58:50Z
2014-11-19
2014-11-19
 
Type Article
 
Identifier Гребельник О. П. Особливості протікання ферментації козиного молока / О. П. Гребельник // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 274-275. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8651
Hrebelnyk O. P. (2014) Osoblyvosti protikannia fermentatsii kozynoho moloka [Peculiarities of fermented goat milk]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 274-275 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf
1. Меркушева И.Н. Пищевая и биологическая ценность козьего молока / И.Н. Меркушева, С.П. Петриченко М.А. Кожухова. // Известия высших учебных заведений. Пищевая технология. – 2005. – №2-3. – с. 44-46.
2. Філіповаб Л.Ю. Перспективні напрями використання козячого молока у створенні продуктів здорового харчування / Л.Ю. Філіповаб, Л.І. Зубареваб, А.А. Крохальова // Друга міжн. спец. наук.-практ. конф. «Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології « в рамках XVII Міжнародного форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO»: Збірник праць Другої міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції. – Київ: 2014. – с. 103-108.
3. Рижкова Т.М. Вплив комбінаційних сполучень заквашу вальної мікрофлори на якість та вихід козиного кисломолочного сиру / Т.М. Рижкова // Вісник ХНТУСГ. Серія: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків, 2013. – №140. – с.63-70.
4. Рижкова Т.М. Оцінка біологічної цінності вершкового масла із козиного молока / Т.М. Рижкова, В.О. Коломитова, Т.А. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі . – 2011. – Вип.2. – с. 376-381. – Режим доступу : http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf
1. Merkusheva I.N. Pishchevaia i biolohicheskaia tsennost kozeho moloka, I.N. Merkusheva, S.P. Petrichenko M.A. Kozhukhova., Izvestiia vysshikh uchebnykh zavedenii. Pishchevaia tekhnolohiia, 2005, No 2-3, P. 44-46.
2. Filipovab L.Yu. Perspektyvni napriamy vykorystannia koziachoho moloka u stvorenni produktiv zdorovoho kharchuvannia, L.Yu. Filipovab, L.I. Zubarevab, A.A. Krokhalova, Druha mizhn. spets. nauk.-prakt. konf. "Dytiache kharchuvannia: perspektyvy rozvytku ta innovatsiini tekhnolohii " v ramkakh XVII Mizhnarodnoho forumu tovariv i posluh dlia ditei "BABY EXPO": Zbirnyk prats Druhoi mizhnarodnoi spetsializovanoi naukovo- praktychnoi konferentsii, Kyiv: 2014, P. 103-108.
3. Ryzhkova T.M. Vplyv kombinatsiinykh spoluchen zakvashu valnoi mikroflory na yakist ta vykhid kozynoho kyslomolochnoho syru, T.M. Ryzhkova, Visnyk KhNTUSH. Serie: Suchasni napriamky tekhnolohii ta mekhanizatsii protsesiv pererobnykh i kharchovykh vyrobnytstv, Kharkiv, 2013, No 140, P.63-70.
4. Ryzhkova T.M. Otsinka biolohichnoi tsinnosti vershkovoho masla iz kozynoho moloka, T.M. Ryzhkova, V.O. Kolomytova, T.A. Bondarenko, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli , 2011, Iss.2, P. 376-381, Access mode : http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Pt_2011_2_59.pdf
 
Format 274-275
 
Coverage 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU