Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктів
Prospects of the use of nvch-waves are for unfreezing of food products |
|
Creator |
Данильчук, Т. Є.
Кухтин, Микола Дмитрович Danulchyk, T. Y. Kuhtyn, M. D. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
641.52
|
|
Date |
2016-02-01T17:59:05Z
2016-02-01T17:59:05Z 2014-11-19 2014-11-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Данильчук Т. Є. Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктів / Т. Є. Данильчук, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 278. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8653 Danulchyk T. Y., Kuhtyn M. D. (2014) Perspektyvy vykorystannia nvch-khvyl dlia rozmorozhuvannia kharchovykh produktiv [Prospects of the use of nvch-waves are for unfreezing of food products]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 278 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" |
|
Format |
278
|
|
Coverage |
19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|