Запис Детальніше

Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктів
Prospects of the use of nvch-waves are for unfreezing of food products
 
Creator Данильчук, Т. Є.
Кухтин, Микола Дмитрович
Danulchyk, T. Y.
Kuhtyn, M. D.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 641.52
 
Date 2016-02-01T17:59:05Z
2016-02-01T17:59:05Z
2014-11-19
2014-11-19
 
Type Article
 
Identifier Данильчук Т. Є. Перспективи використання нвч-хвиль для розморожування харчових продуктів / Т. Є. Данильчук, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 278. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8653
Danulchyk T. Y., Kuhtyn M. D. (2014) Perspektyvy vykorystannia nvch-khvyl dlia rozmorozhuvannia kharchovykh produktiv [Prospects of the use of nvch-waves are for unfreezing of food products]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 278 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
 
Format 278
 
Coverage 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU