Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом
Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition |
|
Creator |
Григоренко, І. А.
Лазоренко, Н. П. Grigorenko, I. A. Lazorenko, N. P. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
664.681
|
|
Date |
2016-02-01T17:59:11Z
2016-02-01T17:59:11Z 2014-11-19 2014-11-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Григоренко І. А. Виробництво італійського печива Біскотті зі збалансованим рецептурним складом / І. А. Григоренко, Н. П. Лазоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 279. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8654 Grigorenko I. A., Lazorenko N. P. (2014) Vyrobnytstvo italiiskoho pechyva Biskotti zi zbalansovanym retsepturnym skladom [Italian cookies Biscotti with a balanced recipe composition]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 279 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" 1. Скурихин И.М. и др. (ред.) Химический состав пищевых продуктов. Кн. 1: Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов—М.: ВО «Агропромиздат», 1987. — 224 с. 1. Skurikhin I.M. and other (red.) Khimicheskii sostav pishchevykh produktov. Kn. 1: Spravochnye tablitsy soderzhaniia osnovnykh pishchevykh veshchestv i enerheticheskoi tsennosti pishchevykh produktov-M., VO "Ahropromizdat", 1987, 224 p. |
|
Format |
279
|
|
Coverage |
19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|