Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання
Evaluation of the quality of yoghurt depending onthe duration of storage |
|
Creator |
Надточій, В. М.
Nadtochiy, V. M. |
|
Contributor |
Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
|
|
Subject |
637.146.34
|
|
Date |
2016-02-01T17:59:32Z
2016-02-01T17:59:32Z 2014-11-19 2014-11-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Надточій В. М. Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання / В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 283-284. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8657 Nadtochiy V. M. (2014) Otsinka yakosti yohurtu zalezhno vid tryvalosti zberihannia [Evaluation of the quality of yoghurt depending onthe duration of storage]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 283-284 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" 1.ДСТУ 4343 : 2004 Йогурти. Загальні технічні умови. – К.: Держспоживстандарт України», 2005. – 9 с. 2.Інструкція про порядок проведення оцінки якості м’ясо-молочних продуктів. – К.: Держспоживстандарт України», 2006. – 11 с. 3.Касянчук В.В. Проблеми безпечності української молочної продукції / В.В. Касянчук // Продукты и ингредиенты. – 2009. – № 5. – С. 54–56. 4.Твердохлеб Г.В. Технология молока и молочних продуктов / Г.В. Твердохлеб, Г.Ю. Сажинов, Р.И. Раманаускас Р.И. – М.: ДеЛи-Принт. 2006. – 616 с. 5.Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів / [О.М. Скарбовійчук, О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров]. – К.: НУХТ, 2012. – С. 6–84. 1.DSTU 4343 : 2004 Yohurty. Zahalni tekhnichni umovy, K., Derzhspozhyvstandart Ukrainy", 2005, 9 p. 2.Instruktsiia pro poriadok provedennia otsinky yakosti miaso-molochnykh produktiv, K., Derzhspozhyvstandart Ukrainy", 2006, 11 p. 3.Kasianchuk V.V. Problemy bezpechnosti ukrainskoi molochnoi produktsii, V.V. Kasianchuk, Produkty y ynhredyenty, 2009, No 5, P. 54–56. 4.Tverdokhleb H.V. Tekhnolohiia moloka i molochnikh produktov, H.V. Tverdokhleb, H.Iu. Sazhinov, R.I. Ramanauskas R.I, M., DeLi-Print. 2006, 616 p. 5.Khimichnyi sklad i fizychni kharakterystyky molochnykh produktiv, [O.M. Skarboviichuk, O.V. Kochubei-Lytvynenko, O.A. Cherniushok, V.H. Fedorov], K., NUKhT, 2012, P. 6–84. |
|
Format |
283-284
|
|
Coverage |
19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|