Запис Детальніше

Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання
Evaluation of the quality of yoghurt depending onthe duration of storage
 
Creator Надточій, В. М.
Nadtochiy, V. M.
 
Contributor Білоцерківський національний аграрний університет, Україна
 
Subject 637.146.34
 
Date 2016-02-01T17:59:32Z
2016-02-01T17:59:32Z
2014-11-19
2014-11-19
 
Type Article
 
Identifier Надточій В. М. Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберігання / В. М. Надточій // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 283-284. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8657
Nadtochiy V. M. (2014) Otsinka yakosti yohurtu zalezhno vid tryvalosti zberihannia [Evaluation of the quality of yoghurt depending onthe duration of storage]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 283-284 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
1.ДСТУ 4343 : 2004 Йогурти. Загальні технічні умови. – К.: Держспоживстандарт України», 2005. – 9 с.
2.Інструкція про порядок проведення оцінки якості м’ясо-молочних продуктів. – К.: Держспоживстандарт України», 2006. – 11 с.
3.Касянчук В.В. Проблеми безпечності української молочної продукції / В.В. Касянчук // Продукты и ингредиенты. – 2009. – № 5. – С. 54–56.
4.Твердохлеб Г.В. Технология молока и молочних продуктов / Г.В. Твердохлеб, Г.Ю. Сажинов, Р.И. Раманаускас Р.И. – М.: ДеЛи-Принт. 2006. – 616 с.
5.Хімічний склад і фізичні характеристики молочних продуктів / [О.М. Скарбовійчук, О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров]. – К.: НУХТ, 2012. – С. 6–84.
1.DSTU 4343 : 2004 Yohurty. Zahalni tekhnichni umovy, K., Derzhspozhyvstandart Ukrainy", 2005, 9 p.
2.Instruktsiia pro poriadok provedennia otsinky yakosti miaso-molochnykh produktiv, K., Derzhspozhyvstandart Ukrainy", 2006, 11 p.
3.Kasianchuk V.V. Problemy bezpechnosti ukrainskoi molochnoi produktsii, V.V. Kasianchuk, Produkty y ynhredyenty, 2009, No 5, P. 54–56.
4.Tverdokhleb H.V. Tekhnolohiia moloka i molochnikh produktov, H.V. Tverdokhleb, H.Iu. Sazhinov, R.I. Ramanauskas R.I, M., DeLi-Print. 2006, 616 p.
5.Khimichnyi sklad i fizychni kharakterystyky molochnykh produktiv, [O.M. Skarboviichuk, O.V. Kochubei-Lytvynenko, O.A. Cherniushok, V.H. Fedorov], K., NUKhT, 2012, P. 6–84.
 
Format 283-284
 
Coverage 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU