Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів
DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів
Prospects for the use of nanotechnology in food productoin |
|
Creator |
Півторак, І. І.
Григоренко, І. В. Pivtorak, I. I. Grigorenko, I. V. |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
620.3
664 |
|
Date |
2016-02-01T17:59:39Z
2016-02-01T17:59:39Z 2014-11-19 2014-11-19 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Півторак І. І. Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів / І. І. Півторак, І. В. Григоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 285-286. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658 Pivtorak I. I., Grigorenko I. V. (2014) Perspektyvy vykorystannia nanotekhnolohii u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Prospects for the use of nanotechnology in food productoin]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 285-286 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" 1. Филиппов А. Перспективы и особенности использования нанотехнологий в пищевой промышленности / А. Филиппов // ЕС-Россия: сотрудничество в области биотехнологии сельського, лесного хозайства и пищи, сессия IV: Нанотехнология в пищевой промышленности: мат. IV Междунар. симпозиума 30 авг. – 2 сент. 2007. – Суздаль, 2007 2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science. / Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al. // Food Technology. – 2003. – V. 57, № 12. – P. 24–29. 1. Filippov A. Perspektivy i osobennosti ispolzovaniia nanotekhnolohii v pishchevoi promyshlennosti, A. Filippov, ES-Rossiia: sotrudnichestvo v oblasti biotekhnolohii selskoho, lesnoho khozaistva i pishchi, sessiia IV: Nanotekhnolohiia v pishchevoi promyshlennosti: mat. IV Mezhdunar. simpoziuma 30 avh, 2 sent. 2007, Suzdal, 2007 2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science., Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al., Food Technology, 2003, V. 57, No 12, P. 24–29. |
|
Format |
285-286
|
|
Coverage |
19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|