Запис Детальніше

Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів
Prospects for the use of nanotechnology in food productoin
 
Creator Півторак, І. І.
Григоренко, І. В.
Pivtorak, I. I.
Grigorenko, I. V.
 
Contributor Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 620.3
664
 
Date 2016-02-01T17:59:39Z
2016-02-01T17:59:39Z
2014-11-19
2014-11-19
 
Type Article
 
Identifier Півторак І. І. Перспективи використання нанотехнологій у виробництві харчових продуктів / І. І. Півторак, І. В. Григоренко // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 285-286. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8658
Pivtorak I. I., Grigorenko I. V. (2014) Perspektyvy vykorystannia nanotekhnolohii u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv [Prospects for the use of nanotechnology in food productoin]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 285-286 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
1. Филиппов А. Перспективы и особенности использования нанотехнологий в пищевой промышленности / А. Филиппов // ЕС-Россия: сотрудничество в области биотехнологии сельського, лесного хозайства и пищи, сессия IV: Нанотехнология в пищевой промышленности: мат. IV Междунар. симпозиума 30 авг. – 2 сент. 2007. – Суздаль, 2007
2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science. / Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al. // Food Technology. – 2003. – V. 57, № 12. – P. 24–29.
1. Filippov A. Perspektivy i osobennosti ispolzovaniia nanotekhnolohii v pishchevoi promyshlennosti, A. Filippov, ES-Rossiia: sotrudnichestvo v oblasti biotekhnolohii selskoho, lesnoho khozaistva i pishchi, sessiia IV: Nanotekhnolohiia v pishchevoi promyshlennosti: mat. IV Mezhdunar. simpoziuma 30 avh, 2 sent. 2007, Suzdal, 2007
2. Moraru Carment I. Nanotechnolody: A new frontier in Food Science., Carment I. Moraru, Panchapakesan Chithra P., Huand Oingrong et al., Food Technology, 2003, V. 57, No 12, P. 24–29.
 
Format 285-286
 
Coverage 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU