Запис Детальніше

Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка
Study the impact of soacing walnut ability to extract protein
 
Creator Савчук, Ю. Ю.
Усатюк, С. І.
Savchuk, Y. Y.
Usatyuk, S. I.
 
Contributor Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 620.3
664
 
Date 2016-02-01T17:59:45Z
2016-02-01T17:59:45Z
2014-11-19
2014-11-19
 
Type Article
 
Identifier Савчук Ю. Ю. Дослідження впливу процесу замочування волоського горіха на екстрактивну здатність білка / Ю. Ю. Савчук, С. І. Усатюк // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 287. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8659
Savchuk Y. Y., Usatyuk S. I. (2014) Doslidzhennia vplyvu protsesu zamochuvannia voloskoho horikha na ekstraktyvnu zdatnist bilka [Study the impact of soacing walnut ability to extract protein]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 287 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
 
Format 287
 
Coverage 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU