Запис Детальніше

Технологія вилучення ланоліну і його застосування в харчовій промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія вилучення ланоліну і його застосування в харчовій промисловості
Technology of lanolin extractions and its application in food industry
 
Creator Семешко, О. Я.
Сарібєкова, Ю. Г.
Сарібєкова, Д. Г.
Semeshko, O. Ya.
Saribyekova, Yu. G.
Saribyekova, D. G.
 
Contributor Херсонський національний технічний університет, Україна
 
Subject 665.238
 
Date 2016-02-01T18:00:01Z
2016-02-01T18:00:01Z
2014-11-19
2014-11-19
 
Type Article
 
Identifier Семешко О. Я. Технологія вилучення ланоліну і його застосування в харчовій промисловості / О. Я. Семешко, Ю. Г. Сарібєкова, Д. Г. Сарібєкова // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 290. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8661
Semeshko O. Ya., Saribyekova Yu. G., Saribyekova D. G. (2014) Tekhnolohiia vyluchennia lanolinu i yoho zastosuvannia v kharchovii promyslovosti [Technology of lanolin extractions and its application in food industry]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 290 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
 
Format 290
 
Coverage 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU