Запис Детальніше

Використання консервантів в харчовій промисловості

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання консервантів в харчовій промисловості
Using of preservatives in the food industry
 
Creator Юськів, Н. М.
Кухтин, Микола Дмитрович
Uskiv, N. M.
Kuhtyn, M. D.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.8.030
 
Date 2016-02-01T18:00:42Z
2016-02-01T18:00:42Z
2014-11-19
2014-11-19
 
Type Article
 
Identifier Юськів Н. М. Використання консервантів в харчовій промисловості / Н. М. Юськів, М. Д. Кухтин // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 19-20 листопада 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — С. 298. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/8667
Uskiv N. M., Kuhtyn M. D. (2014) Vykorystannia konservantiv v kharchovii promyslovosti [Using of preservatives in the food industry]. Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology" (Tern., 19-20 November 2014), pp. 298 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts of the International Scientific Conference of young scientists and students "Actual problems of modern technology"
 
Format 298
 
Coverage 19-20 листопада 2014 року
19-20 November 2014
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU