Запис Детальніше

Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів

DSpace at Ternopil State Ivan Puluj Technical University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів
 
Creator Шутюк, В.
Турчин, В.
Василів, В.
 
Contributor Національний університет харчових технологій
Національний університет біоресурсів і природокористування України
 
Subject 664.66.047
 
Date 2016-02-11T09:51:39Z
2016-02-11T09:51:39Z
2012-12-5
2012-12-5
 
Type Article
 
Identifier Шутюк В. Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктів / В. Шутюк, В. Турчин, В. Василів // Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 5-6 грудня 2012 року — Т. : ТНТУ, 2012 — Том Ⅰ: Природничі науки та інформаційні технології. — С. 47. — (Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/9032
Shutiuk V., Turchyn V., Vasyliv V. (2012) Vplyv sposobiv i tekhnolohii sushinnia na spozhyvchi yakosti sushenykh kharchovykh produktiv. Collection of abstracts ⅩⅥ Conference of Ternopil Ivan Puluj National Technical University (Tern., 5-6 December 2012), vol. Ⅰ, pp. 47 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Збірник тез доповідей ⅩⅥ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
 
Format 47
 
Coverage 5-6 грудня 2012 року
5-6 December 2012
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU